AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Sedm hasičských jednotek bojuje s požárem haly vrakoviště, vyhlášen byl druhý stupeň poplachu
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Malšovice - Celkem sedm hasičských jednotek (profesionální i dobrovolní hasiči) vyjelo v ranních hodinách k požáru haly vrakoviště v Malšovicích na Děčínsku.

"Hořela jedna třetina střechy haly o rozměrech 40x20m. Hasiči zřídili čerpací stanoviště. Požár lokalizovali v 8:40," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Vyhlášen byl druhý stupeň poplachu, hasiči použili k likvidaci požáru výškovou techniku a zasahovali v dýchacích přístrojích. Pro vodu jezdili kyvadlově na místní koupaliště. Na místě je vyšetřovatel, příčina požáru je zatím neznámá.

V zasaženém objektu se nacházela 2 osobní auta, 2 vysokozdvižné vozíky, náhradní díly, uskladněné pneumatiky a disky. Na část s pneumatikami byla použita pěna. Bylo informováno Životní prostředí. Dodal k rannímu zásahu Marvan.

0612malsovice2

0612malsovice3

0612malsovice4

0612malsovice5

5x foto: Tomáš Straka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru