Město má nové vedení. Nově zvolení zastupitelé poprvé jednali v pondělí
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - V pondělí odpoledne poprvé jednali nově zvolení zastupitelé. Na ustavujícím zastupitelstvu byl zvolen primátor města Jaroslav Hrouda, jeho náměstkem se stal Jiří Anděl, ten bude mít na starosti ekonomiku, finance a majetek.

Dalším náměstkem byl zvolen Ing. Vladislav Raška, v jeho gesci je územní a investiční rozvoj. Třetím náměstkem je od včerejšího odpoledne Václav Němeček, zodpovídat bude za prevenci kriminality.

Školství, sociální oblast a IT technologie – smart city bude další čtyři roky řídit jako uvolněný člen rady města Ing. Ondřej Smíšek. Neuvolněnými radními pak jsou Ing. Martin Weiss, Mgr. Petr Látal, Martin Lízl a Jakub Houška. První společné zasedání rady se uskuteční v úterý 13. listopadu ve 13 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru