Děčín má novou trenérskou dvojici. Tomáš Mareš odchází do Ústí nad Labem
Zdroj: www.hcdecin.cz
Děčín

Děčín - Po utkání s Mostem odešel na vlastní žádost stávající trenér Tomáš Mareš, který přijal nabídku trénovat prvoligové Ústí nad Labem po rezignaci Jana Čalouna.

Vedení HC Děčín tak začalo jednání o novém lodivodovi na děčínské střídačce a současně i novém asistentovi, skončil totiž i Karel Horák.

Hlavním trenérem děčínského "A" týmu se stal děčínský odchovanec JAROSLAV HAŠEK. Na lavičce mu bude pomáhat JAROMÍR CARVAN, který přizpůsobí svou stávající práci tak, aby pomohl Děčínu, neboť je to pro něho srdcová záležitost.

"Oba trenéry jsem nemusel přemlouvat, naopak. Musím také poděkovat oběma předchozím trenérům. Karel Horák "bohužel" odnesl odchod Tomáše Mareše přesunutím k juniorům, kde bude působit společně s Markem Šetkou," uvedl Jan Havlíček, manažer HC Děčín.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru