Medvědi na svém ledě přivítají západočeské Klatovy. Připíší si další domácí výhru?
Ilustrační foto: www.hcdecin.cz
Děčín

Děčín - Dnes je na programu další kolo druhé hokejové ligy a hokejisté Děčína přivítají na svém ledě západočeské Klatovy. Medvědi jsou po osmi odehraných kolech v tabulce Sever na třetím místě se ziskem dvanácti bodů. Zatím si tedy vedou dobře.

V posledním odehraném duelu sahali v Mostě po třech bodech, nakonec však Lvi dokázali v hodině dvanácté vyrovnat a vynutili si prodloužení. A to v jeho první minutě ukončili. Získali tak dva body, Děčín pak z ledu soupeře odvezl bod jeden. Pro děčínského lodivoda Tomáše Mareše to byl navíc poslední duel na střídačce Medvědů. V ten samý den byl totiž odvolán hlavní trenér Ústí nad Labem a Mareš projevil zájem se do Slovanu vrátit zpět, kde mu byla nabídnuta role hlavního trenéra. Děčín tak musel v rozjeté sezóně řešit situaci ohledně nových trenérů. Nakonec došlo k rychlému jednání a funkci hlavního trenéra převzal Jaroslav Hašek a jako asistent pak navrátilec Jaromír Carvan. Proti Klatovům by domácí chtěli uspět a doma si připsat další důležité body.

Hosté z Klatov jsou v těsném závěsu za Děčínem. Jsou čtvrtí se stejným počtem bodů, tedy dvanáctí a hůře postavené jsou jen díky horšímu skóre. Klatovští naposledy sehráli duel na svém ledě proti Letňanům a plně bodovali. Po výhře 4:2 si připsali tři body. A na dlouhou cestu do Děčína se tak vydávají s jasným cílem, a sice urvat na medvědím ledě nějaký ten bod, nejlépe však všechny tři.

První vzájemný letošní duel skončil lépe pro hráče Klatov. Ti na domácím ledě vyhráli 4:2, ač byl zápas až do osmapadesáté minuty vyrovnaný 2:2. Nakonec však Klatovští strhli vedení na svou stranu a čtvrtý přesný zásah přidali do prázdné branky. Medvědi se tak pokusí tuto prohru odčinit.

Utkání na děčínském zimním stadionu začíná ve středu 17. 10. 2018 v 18:00. hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru