V hlavní roli alkohol: Z chladícího boxu zmizely nápoje za 8 tisíc, z obchodu americká whiskey
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Varnsdorf - Policisté od sedmého října prověřují okolnosti zmizení nápojů z chladicího boxu, který byl umístěn vedle stánku s tabákovými výrobky. Policisté po ohledání místa činu zjistili násilné vniknutí a úbytek nealkoholických i alkoholických nápojů za více než osm tisíc. Zmizely především plechovky.

Varnsdorfští policisté byli informováni ještě o možné krádeži jedné lahve americké whiskey v obchodu v ulici Čs. mládeže, kterou pracovníci ohodnotili částkou 489,- Kč.

"Přišli o ni krátce před desátou hodinou dopoledne rukou zákazníka, jenž jí nezaplatit, a tak se incident objevil pod jejich drobnohledem. Doposud zjištěné informace směřují především k přečinu krádeže," dodala policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru