Pomozte zkvalitnit dopravu ve městě: Dotazníky pomůžou zanalyzovat současný stav
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Dotazníkové šetření ukáže, jak se lidé pohybují po městě. Průzkum přinese důležitá data, jenž povedou ke zlepšení a zefektivnění dopravy, ukáže na místa, kterými je nutné se výrazně zabývat, aby došlo ke změně.

Radnice totiž připravuje Plán udržitelné městské mobility a analýza současného stavu je pro celkové zlepšení naprosto klíčová.

Pohyb po městě za prací, školou, lékaři, kamarády a za odpočinkem se týká každého z nás. Město proto vytváří důležitý strategický dokument, který se zabývá udržitelnou městskou mobilitou. Ten by měl nastavit dlouhodobou vizi dopravy ve městě. Ke kvalitnímu zpracování dokumentu je potřeba zapojení široké veřejnosti, místních, regionálních i státních orgánů.

Dotazníkový průzkum bude probíhat od 17. září do konce října. K vyplnění ho najdete na: https://cawi.nms.cz/decin1. Celá akce probíhá v rámci projektu „Efektivní strategické řízení veřejné správy v dopravě a mobilitě města Děčín“ jehož dílčí částí je vypracování strategického dokumentu „Plán udržitelné městské mobility města Děčín“. Webové stránky projektu SUMP: www.mobilitadecin.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru