Jílovské slavnosti aneb akce Loučení s létem. Těšit se můžete na bohatý program. Vstupné zdarma
Město Jílové
Děčín

Jílové - Sobota 15. 9. 2018 – „Loučení s létem“ začíná ve 14 hodin soutěžemi dětí a rodičů na hřišti Jílovského zámku (přetahování lana, jízda v kolečku, střelba z luku). Následovat bude pohádka pro děti v podání Divadélka Koloběžka a hudební produkce čtyř kapel (JACK RUSSELL BAND, MICHAL ŠEPS – finalista Superstar 2011 & REGGIMENT, MANIAC a ECHONAUT). V mezičasech se můžete těšit na ukázku dogdancingu (vystoupí Tess a její border kolie), uvidíte psovody Městské policie z Děčína.

Odpoledne dětem zpestří nejen hrad a trampolína, ale i simulátor F1 a dětská autoškola na parkovišti v areálu zámku. Chybět nebudou již tradiční „Jílovské hody“ organizované panem Žilíkem, muzikohraní a tvořivé dílničky na travnatém hřišti. A protože i dospělí se rádi baví a chtějí být aktivní, připravujeme soutěže také pro dospěláky. Závěr večera bude patřit Skupině historického šermu LEPUS. Uvidíte představení DÉMON s prvky fire show. Poseďte, dejte si něco dobrého nebo si s průvodcem projděte zámek. Přijďte si na zámek pro razítko k 670. výročí první písemné zmínky o Jílovém a kupte dětem pexeso s motivy Jílového... Vstupné na slavnosti je zdarma!
Budeme rádi, když se zapojíte a nezapomenete po sobě zanechat stopu i při tradičním Jílovském tahu štětcem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru