Dívka viděla v bytě plameny a zalarmovala dospěláky. Hořelo v panelovém domě
Foto: Pavel Ženčuch
Děčín

Jílové - Dívka si ve středu odpoledne všimla plamenů šlehajících v bytě panelového domu v Lipové ulici. Dívka okamžitě zalarmovala dospělé osoby. Celá událost byla následně oznámena na tísňovou linku. Na místo okamžitě vyjely tři hasičské jednotky. Jako první na místo události přijela městská policie Jílové, která zjistila, že uvnitř bytu nikdo nereaguje. Strážníci začali s okamžitou evakuací ostatních obyvatel.

Po příjezdu hlídky PČR bylo násilně vniknuto do bytu, kde byl pouze pes a hořící krabice na sporáku. Oheň byl během několika minut zlikvidován. Pravděpodobná příčina požáru je neopatrnost při položení krabice na horký sporák. Oheň naštěstí nenapáchal větší škody na majetku a nedošlo k žádnému zranění.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru