Děčín: Děti budou moci hned dvakrát za prázdniny přespat v zoo
Foto: zoo Děčín
Děčín

Děčín - Děčínská zoologická zahrada opět po roce dovolí nejmenším návštěvníků přespat v zoo. Oblíbenou akci s názvem Noc v zoo připravila hned ve dvou termínech. „Za denního světla zná zoo každý, ale jaké to je strávit ve společnosti zvířat celou noc? Jde o večer plný dobrodružství, roztodivných zvuků a netradičních zážitků. Odvážným dětem nabídneme tento nevšední prázdninový zážitek poprvé v pátek 20. července, podruhé pak o týden později, 27. července,“ uvedla mluvčí zoo Alena Houšková.

Akce se mohou zúčastnit děti ve věku od ukončené 1. třídy až do 15 let, nutné je však se předem přihlásit (tel.: 412 531 531), počet účastníků je omezen. Děti čeká spaní přímo v areálu zoo ve velkém stanu, soutěže, opékání buřtů, prohlídka zoo, bližší kontakt se zvířaty a spousta dalšího. Cena za jednoho nocležníka je 320 Kč a nutným vybavením pro přespání je vlastní spacák a karimatka. Dále zoo doporučuje s sebou baterku, oblečení dle počasí a pevnou obuv. Přespávačky v zoo začínají vždy v pátek v 18 hodin a končí v sobotu ráno v 9 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru