Bynovská základní škola má nové multifunkční hřiště za více než čtyři miliony
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Multifunkční hřiště za více než čtyři miliony nyní bude sloužit nejen dětem ze Základní školy Na Pěšině. Víceúčelové hřiště o rozměru 28 x 16m s povrchem z umělé trávy s křemičitým vsypem vnějším atletickým oválem se třemi drahami o délce 150 m a běžeckou rovinkou se čtyřmi drahami v délce 75 m mohou využívat i obyvatelé sídliště.

Zrekonstruované hřiště oslavily děti sportovním dnem. Vyzkoušet si mohly i sektor pro skok daleký a vrh koulí. Rekonstrukci město zaplatilo z vlastního rozpočtu.

Hřiště bude o víkendech a v období prázdnin otevřeno pro veřejnost od 8 do 20 hodin. Na jeho provoz bude dohlížet správce a monitorováno bude městskou policií.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru