Paraglidista uvízl v Jílovém na stromě. Na místo vyrazili hasiči
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - O štěstí v neštěstí může mluvit německý paraglidista, který v neděli před třetí hodinou odpolední i s padákem uvízl v několikametrové výšce na stromě poblíž místního hřbitova. Po oznámení na tísňovou linku vyjeli na místo dobrovolní hasiči z Jílového-Modré, hasiči s jejich lezeckou skupinou z Děčína, strážníci MP a PČR.

Paraglidistu se pokusil ještě před samotným příjezdem hasičů osvobodit z vysokého stromu jeho německý kolega, který měl lezecké vybavení. To se mu nakonec i podařilo, ale to už na místě byli hasiči, kteří u záchrany asistovali. Událost se naštěstí obešla bez zranění a větších škod.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru