Jílové - Před čtvrteční osmou hodinou ranní vyjela hlídka MP Jílové na žádost záchranné služby k muži, který po kolapsu nehybně ležel na chodníku a to hned u hlavní silnice nedaleko místních papíren. Strážníci po příjezdu na místo okamžitě pokračovali v resuscitaci, kterou záhajili svědci události. Strážníci k záchraně života použili přístroj AED (Automatizovaný externí defibrilátor). U kolapsu také zastavila právě projíždějící hlídka PČR, která asistovala strážníkům.

Za pár minut dorazili záchranáři a pokračovali v záchraně života. Muže se bohužel přes snahu všech nepodařilo zachránit. "Mohu potvrdit, že záchranáři zasahovali v Jílovém, v ranních hodinách u muže-71let, který se náhle na ulici zhroutil, byl v bezvědomí a bohužel přes veškerou snahu záchranářů zemřel", uvedl Prokop Voleník-mluvčí krajské záchranky s tím, že poděkování patří všem, kteří se podíleli na záchraně lidského života.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru