Majitel odmítal prodat svého psa. Přímo před obchodem ho napadli a štěně mu ukradli
Ilustrační foto: CC2,5
Děčín

Rumburk - Rumburské policisty od poloviny letošního listopadu zaměstnává případ štěněte, o nějž majitel přišel jedenáctého listopadu večer v Rumburku. Kolem jednadvacáté hodiny se před místním obchodem odehrála potyčka mezi přítomnými, která vyústila v lehké zranění majitele malého psíka a jeho krádež.

Celá událost začala chvíli před tím, kdy do obchodu přišla dvojice zákazníků, kterým štěně padlo do oka. Obrátili se na jeho majitele a nabídli mu, že si jej od něj odkoupí. Oslovený muž nabídku opakovaně odmítl. Vzápětí k němu přišli dva muži a napadli jej. Vznikl zmatek, kterého využila zájemkyně a se psem utekla domů.

"Majitel se obrátil na policisty, kteří oznámení začali prověřovat. Pracovali úspěšně a podařilo se jim nalézt nejen štěně, ale i dvojici osob, která si jej odnesla s sebou během potyčky. Majitel se s ním shledal třiadvacátého listopadu a měl velkou radost. Malý psík pro něj hodně znamená. Policisté se přiípadem zabývají dál. K rozhodnutí zatím nedospěli," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru