Pomozte policistům objasnit tragickou nehodu v Bílině, od které řidič ujel. Potřebují záznamy z kamer v autech
Možná vaše kamerka zachytila důležité okamžiky. Ilustrační foto
Děčín

Bílina – Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči, který srazil ve čtvrtek 7. prosince starší ženu v Bílině a od nehody ujel. Chodkyně těžkým zraněním na místě podlehla.

Nehoda se stala kolem 11:25 hodin v Bílinské ulici mezi kruhovými objezdy u městského úřadu a prodejnou Lidl. Ženu srazilo nákladního auto, řidič z místa nehody ujel, aniž by poskytl první pomoc nebo zavolal sanitku. Těžce zraněná chodkyně na místě zemřela.

Policie se snažila ihned po střetu řidiče vypátrat, ale marně. Žádá nyní proto o pomoc veřejnost. „Žádáme řidiče, kteří v době mezi 11:20 – 11:30 hodin projížděli ulicí Bílinská v Bílině a mají k dispozici záznamy kamer ze svých aut, především pak záběry, na kterých jsou zachycena vozidla, která jedou ve směru na Most, aby je poskytli teplickým kriminalistům, nebo kontaktovali nejbližší služebnu policie, případně linku 158,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek. Záznamy by mohly značnou měrou přispět k ustanovení totožnosti řidiče a objasnění okolností tragické nehody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru