Jílové - Na služebně MP Jílové bylo před středečním polednem oznámeno, že v ulici Libušina je žena, která kolabuje a silně krvácí z úst. Strážník vykonávající službu okamžitě vyrazil i s přístrojem AED (Automatizovaný externí defibrilátor) na místo události, kam také ihned vyjeli záchranáři. Žena byla již v bezvědomí. Strážník začal s okamžitou resuscitací ve které pak pokračovali i záchranáři. Seniorka přes veškerou snahu zasahujících záchranářů, strážníka a dalších svědků bohužel zemřela.

"Mohu potvrdit, že záchranáři zasahovali v Jílovém, v dopoledních hodinách u osmdesátileté ženy, která se náhle na ulici zhroutila, byla v bezvědomí a bohužel přes veškerou snahu záchranářů zemřela", uvedl k smutné události Prokop Voleník, mluvčí krajské záchranky s tím, že záchranáři pokračovali s resuscitací, kterou záhájila jako první na místě MP. Na místo následně přijela PČR a celou věc si převzala. K středečnímu zásahu byla přivolána dobrovolná jednotka hasičů (Technická pomoc, spolupráce s IZS, oplach krve).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru