VIDEO: Toto jsou poslední známé záběry zmizelého ústeckého moderátora a hasiče
Reprofoto. Zdroj: Policie ČR
Děčín

Ústecký kraj – Policisté na svém youtubovém kanálu zveřejnili zatím poslední známé záběry Jaroslava Čermáka z Ústí nad Labem, který je nezvěstný od neděle.

Na záběrech je vidět postava kráčející na chodníku vedle silnice, oblečení má reflexní prvky. „Žádáme všechny řidiče, kteří dne 5. listopadu 2017 mezi 01.00 až 02.00 hodinou v noci jeli po silnici vedoucí z Ústí nad Labem do Lovosic nebo z Lovosic do Ústí nad Labem a všimli si osoby zaznamenané na kamerovém záznamu, aby se obrátili na linku 158. Samozřejmě jsou pro nás důležití i řidiči, kteří v inkriminovanou dobu po této komunikaci jeli a žádnou takovou osobu neviděli,“ uvádí policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Pohřešovaný Jaroslav Čermák je pohřešován svou rodinou od zhruba 01.00 hodin dne 5. listopadu 2017, kdy odešel z domova a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Existuje důvodné podezření, že by mohl být ohrožen na životě.

https://www.youtube.com/watch?v=A00J-A4IUxM

Policisté hned na začátku prověřili všechna zdravotnická zařízení a místa, kam pohřešovaný rád chodil a kde by se případně mohl nacházet. Na rozsáhlé pátrací akci se podílely čtyři desítky policistů z řad Speciální pořádkové jednotky, obvodních oddělení, policejních psovodů, poříčního oddělení a z Prahy vzlétl i policejní vrtulník. Propátrával se náročný terén za pomoci profesionálních hasičů z Lovosic a dobrovolných hasičů z Chotiměře. Bohužel do současné doby se pohřešovaného muže nepodařilo vypátrat.

Podle posledních zjištěných informací by pohřešovaný muž měl být oblečen v šedých montérkách a s sebou mít černý batoh.

Policisté žádají občany a případné svědky, kteří muže zahlédli či mají informace, jež by mohly pomoci pohřešovaného vypátrat, nechť se obrátí na nejbližší policejní služebnu nebo na tísňovou linku 158.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru