Děčín - Krádež mobilního telefonu oznámil včera po páté hodině odpoledne hlídce děčínské městské policie muž z Děčína. Hlídka v tu dobu kontrolovala lokalitu u děčínského východního nádraží. Okradený uvedl, že podezřelý z krádeže následně odešel směrem ke Kamenické ulici.

Hlídka podezřelého jednačtyřicetiletého muže dostihla během necelých tří minut. „Muž měl v ruce injekční stříkačku, kterou ukrýval v dlani a nenápadně sundal z jehly plastovou krytku. Až po zákonné výzvě hlídky, aby injekční stříkačku položil na zem, uposlechl,“ uvedl ředitel děčínské městské policie Marcel Horák. Hlídka podezřelého zkontrolovala, zda u sebe nemá jinou zbraň, což se nepotvrdilo. Krádež telefonu muž strážníkům popřel. Během zákroku přišel k hlídce mladík, který uvedl, že zadržený, když si všiml, že za ním utíká hlídka strážníků, odhodil telefon do nedalekého kolejiště, kde jej hlídka později nalezla.

„Okradený potvrdil, že jde o jeho telefon. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení,“ dodal ředitel.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru