Děčín - Urodilo se vám v letošním roce více dýní, než dokážete spotřebovat? Darujte je do děčínské zoo! Zahrádkářské přebytky jakou jsou dýně, cukety nebo patisony využije zahrada na akci Strašidelná zoo, která se bude konat v sobotu 4. listopadu 2017 od 15 hodin.

Jde o již tradiční, návštěvníky velmi oblíbenou akci, na které se nejenže vyrábí strašidýlka z dýní, ale děti čeká také lampionový průvod a nezapomenutelná cesta za strašidly plná soutěží tentokrát na motivy filmu Ať žijí duchové! Pro více informací volejte centrum návštěvnických služeb Zoo Děčín - tel. č. 412 531 626 nebo pište na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Odvoz zahrádkářských přebytků v blízkosti Děčína zoo zajistí. Po akci poslouží dýně jako krmivo pro zvířata.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru