Ilustrační foto: Ilona Kaufuss
Co se chystá

Duchcov – Rádi se bojíte a fandíte pohádkovým příběhům? Pak byste neměli v sobotu 14. října chybět na akci Státního zámku v Duchcově.

Jeho pracovníci společně s divadelníky připravili pokračování večerních hraných prohlídek s názvem Duchové na Duch(c)ově. Akce bude zahájená v 17 hodin a prohlídky se budou konat po 20 minutách až do 21.20 hodin. Pro zájemce je nutná rezervace místa na čísle 417 835 301.

Organizátoři slibují správný chaos a zmatek, který vyvolají oživlí duchové, kteří tak trochu zašmodrchají dějinami. Objeví se rytíř, který bude hledat pravou lásku, zjistíte, zda bude konečně dopadená zlá čarodějnice, nebo co pohledává dvorní šašek ve sklepení zámku. Kostýmované hrané prohlídky pobaví děti i dospělé. Vstupné je pro dospělé 240, zlevněné 190, dítě (6-17 let) 70 korun a děti do 5 let mají vstup zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru