Bomba Day Fest - Nezapomenutelný festival plný hudby, zábavy a dobré nálady
Ušní bubínky návštěvníků potěší i známá tvář severočeské undergroundové scény - DJ a producent Hundread. Takto rozhýbal dav na loňském festivalu Beats For Love v Ostravě. Foto: Beats For Love
Co se chystá

Lom - Milovníci drum and bass & jungle muziky se mají na co těšit! V nedalekém Areálu Bomba v Lomu u Mostu se 5. července 2023 uskuteční jednodenní festival s názvem Bomba Day Fest, který slibuje nezapomenutelný zážitek plný hutných bassů, energie a dobré nálady.

Hlavními hvězdami tohoto hudebního spektaklu budou Akira a Tony Terra, významní mistři svého řemesla. Spolu s nimi vystoupí také duo Mindplex a Four:Twenty, které přijede až z Německa. Chybět nebudou ani domácí DJs Hundread, Crank, Standpoint, NOT, Marshall, Eavn, WNC a v neposlední řadě i Bad Controll Crew, která celý festival nazvučí.

Kromě skvělé hudby nabídne festival i mnoho dalších aktivit. Areál se nachází u vody, takže si návštěvníci budou moci dopřát osvěžující koupel nebo relax na břehu. Pro ty, kteří si chtějí odpočinout od hudby, bude připravena Chill zóna, ve které bude k nalezení fotbálek, beer pong, ping pong, petanque, frisbee, slackline a další vychytávky.

Pro ty, kteří nechtějí spěchat domů a chtějí si festival vychutnat naplno, je možnost stanování v areálu. Pro bezpečné parkování bude k dispozici hlídané parkoviště. Hlavní část programu začne odpoledne, přesněji ve 14:00, ale areál se otevře již od 12:00. Pro nesmrtelné bude po skončení hlavního programu pokračovat afterparty.

Vstupenky na festival jsou k dostání v předprodeji prostřednictvím sítě GoOut za cenu 300 Kč (plus poplatky). Pokud se rozhodnete jet na poslední chvíli, nevadí, vstupenky budou k dispozici i na místě v den konání akce, avšak za cenu 400 Kč (plus poplatky). Nezapomeňte si zarezervovat své místo na tomto nezapomenutelném hudebním dobrodružství, které vás zaručeně nadchne!

Událost najdete ZDE. Předprodej: http://bit.ly/vstupenkybombaday

2806bombakz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru