Do Litvínova míří Michal David. Oslavte začátek prázdnin koncertem v letním amfiteátru Loučky
Foto: FB Michala Davida
Co se chystá

Litvínov – Jen co dostanou v pátek školáci vysvědčení, začínají prázdniny. Oslavit jejich začátek se chystá i letní areál Loučky koncertem hitmakera Michala Davida. Už máte lístky?

Párty bude tentokrát skutečně dlouhá. Hraje se od 19 hodin, až do 2 hodin ráno. O zábavu se bude starat nejen legendární Michal David, který pro litvínovský koncert poslal zdravici (vidět ji můžete ZDE). Tentokrát své síly spojil s kapelou Kvatro & Damichi. 

Následnou afterparty má pod palcem DJ Uwa a DJ Hanz. 

K areálu Loučky bude opět zákaz vjezdu. Záchytné parkoviště je vytvořené na ploše naproti Strojírně Litvínov (souřadnice: 50.6003586N, 13.6240842E). Na Loučky je zajištěna kyvadlová doprava.

plakát Michal David

Koncert pořádá Attic Litvínov. „Přijďte oslavit začátek prázdnin a skvěle se pobavit. Jsem rád, že se podařilo do Litvínova přilákat Michala Davida. Nešlo by to bez partnerů, kteří koncerty na Loučkách podporují," podotýká provozovatel klubu Attic Litvínov Zdeněk Staněk. Generálním partnerem Léta na Loučkách je skupina SEV.EN. Hlavními partnery jsou Mostecká montážní, firma Boukal, IPSUM trade, INELSEV, OKS Montáže, Greiner Packaging, středisko Pod Kempem a G7 pohonné hmoty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru