Oblíbená nedělní hudební odpoledne Rogalo DC odstartují v květnu
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - Oblíbená nedělní hudební odpoledne Rogalo DC rozezní letos Smetanovo nábřeží již po osmé v řadě. První odpoledne se bude konat 28. 5. od 14 hodin a spojí se s akcí Den nejen pro seniory v rámci městských slavností. Následovat bude dalších 16 nedělí s hudbou různých žánrů, poslední Rogalo DC proběhne 17. září.

„I pro letošní rok se snažíme o kombinaci všech možných hudebních žánrů a o vystoupení domácích i zahraničních umělců. Již teď můžeme slíbit, že každou neděli vystoupí tři různí účinkující. Loni nebylo jednoduché reagovat na prudké zdražení pohonných hmot a životních nákladů vůbec a jako pořadatelé chceme poděkovat za skutečnost, že tento fakt byl v letošní podpoře města Děčín zohledněn. Věříme, že se nám i letos podaří udržet kvalitní dramaturgii, včetně tradičního zajímavého vystoupení na posledním zářijovém Rogalu. Těšíme se na naše návštěvníky i na další koncerty v krásném prostoru na břehu Labe, který si řada našich účinkujících oblíbila,“ říká pořadatel Antonín Moravec.

Hudební neděle budou začínat vždy v 15 h, konec v 18 h. Vstupné je zdarma, na místě bude k dispozici také občerstvení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru