Kam vyrazit v Ústeckém kraji na velkolepý ohňostroj? Ne všechna města poskytnou lidem tuto podívanou
Loňský ohňostroj v Mostě. Foto: archiv
Co se chystá

Ústecký kraj - K oslavám příchodu nového roku a při rozloučení s rokem odcházejícím se konají ve městech v Ústeckém kraji tradiční ohňostroje. Kdy a kam vyrazit?

Most

V Mostě začíná program v 17 hodin na 1. náměstí. Nejdříve vystoupí skupina Echo, v 18 hodin je na programu koncert Moniky Absolonové a ohňostroj bude možné pozorovat nad Hněvínem od 19. hodiny.

Litvínov

Litvínované se nejprve sejdou v 17 hodin v Zámeckém parku, kde je čeká videomapping na zámek, poté se přesunou do Voigtových sadů, kde počínaje 18. hodinou odstartuje ohňostroj.

Chomutov

Chomutované už zažili ohňostroj při rozsvícení vánočního stromu na konci listopadu.

Duchcov

Novoroční ohňostroj rozsvítí nebe nad rybníkem Barbora v neděli 1. ledna v 18 hodin. Start doprovodného programu je už v 17 hodin. Samotný ohňostroj si můžete vychutnat v 18 hodin.

Ústí nad Labem

I nebe nad Ústím nad Labem rozzáří novoroční ohňostroj. Lidé ho uvidí 1. ledna v 18 hodin na Větruši. Prostor Větruše bude po dobu odpalu pro veřejnost uzavřen.

Dolní Zálezly

Dolní Zálezly srdečně zvou na Novoroční ohňostroj, který se uskuteční 1. ledna od 18 hodin mezi dětským a multifunkčním hřištěm.

Lovosice

I v Lovosicích si můžete vychutnat tradiční velkolepý ohňostroj. V sobotu 31. prosince se chystá v Zámecké ulici, a to od 17 hodin.

Roudnice nad Labem

I letos se sejdeme v Roudnici na Karlově náměstí, abychom společně přivítali nový rok tradičním ohňostrojem. Konat se bude 1. ledna od 17 hodin.

Štětí

Silvestrovský ohňostroj bude odpálen na nábřeží u Labe 31. prosince v 18 hodin na stejném místě, kde střílí ohňostroje při Pálení čarodějnic.

Velký Šenov

Město Velký Šenov zve na silvestrovský ohňostroj. Akce proběhne u městského úřadu. V 18:00 se uskuteční ohňostroj pro děti - k dispozici bude čaj a perníčky. V 00:30 proběhne ohňostroj pro všechny s čajem, svařákem a novoročním přípitkem.

Žatec

Město žádné silvestrovské oslavy nepořádá, nebude ohňostroj ani žádný doprovodný program.

Louny

Radnice nepořádá žádnou oslavu ani ohňostroj.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru