Město zve seniory zdarma na Casanovu
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - Odbor sociálních věcí a zdravotnictví magistrátu zve ve spolupráci s Městským divadlem Děčín seniory na divadelní představení „Casanova na duchcovském zámku“. Představení se uskuteční v sobotu 7. května od 17 hodin v Městském divadle Děčín, senioři mají vstup zdarma.

Rezervaci vstupenek lze provést prostřednictvím webového portálu www.vstupenkadecin.cz. Vstupenky je možné si vyzvednout mimo jiné i v turistických informačních centrech v knihovně nebo na hlavním nádraží či na pokladně magistrátu.

Casanova na duchcovském zámku je hluboce lidská komedie, která popisuje poslední dny slavného milovníka žen a světoběžníka na zámku v Duchcově. Osamělost, intriky a útoky byly součástí jeho sepsaných pamětí, které se později staly proslulými.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru