V Děčíně se uskuteční charitativní bazárek, nákupem podpoříte výstavbu školy v Africe
Škola v Africe. Zdroj: Facebook
Co se chystá

Děčín - Nakupuj a pomáhej - v Děčíně se uskuteční charitativní bazárek projektu Bodyaddict. Oblečení všech velikostí, značek a stylů z druhé ruky za zlomkové ceny. Nákupem oblečení podpoříte misi POSTAVME ŠKOLU V AFRICE zaštiťovanou organizací Člověk v tísni, kam poputuje celý výtěžek z prodeje.

Etiopie patří mezi nejchudší země světa, většina obyvatel je negramotná a nemá možnost se vzdělávat, vzhledem k tomu, že zde mnoho škol není. To rozvoji země vůbec neprospívá a ovlivňuje to kvalitu života všech obyvatel. To kde se narodíme si nevybereme, mohli jsme dopadnout úplně stejně.

Máme štěstí, že máme přístup ke kvalitnímu vzdělání, osobnímu rozvoji a máme možnost se v budoucnu dobře uplatnit v oboru, který nás baví. Minimum, co můžeme udělat je finančně podpořit projekt, který v Etiopii školy staví a pomoct tak pár Etiopanům v jejich cestě ke vzdělání.

Sekáč na Dvorku
Thomayerova ulice 75/2 (naproti kostelu na Husově náměstí)
29.8.2021 · 10:00-18:00
30.8.2021 · 10:00-18:00
31.8.2021 · 10:00-18:00

https://fb.me/e/2yoZq2x08

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru