Tuto neděli se chystá další Rogalo DC! Které kapely uslyšíte tentokrát?
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - V neděli 23. srpna se koná další hudební odpoledne Rogalo DC. Začíná v 15 hodin na Smetanově nábřeží. Podívejte se, které kapely vystoupí tentokrát.

Program:

  • 15.00 - Stomp rock kvintet - nápadů zahrát klasické rockové melodie za pomoci smyčcových nástrojů v minulosti již několik vzniklo. Představujeme Vám skupinu, která je složena z hudebníků orchestru ústeckého divadla a svou činnost zahájila v letošním roce. Jedná se tedy o opravdovou novinku. Skupina hraje ve složení 2x housle, viola, basová kytara a bicí - zajímavá kombinace.
  • 16.00 - Cheap Wine (Fra) - francouzská rocková skupina k nám přijede v rámci svého zahraničního turné a v Čechách má jen několik málo koncertů. Vzhledem k situaci to bude opět jedna z mála zahraničních skupin, která se letos u nás objeví.
  • 17.00 - Matěj Koudelka - mladý chomutovský písničkář nebude mít vůbec jednoduchou pozici, ale právě on bude nakonec demonstrovat pestrost a multižánrovost dramaturgie celé akce. Matěj používá looper a hraje vlastní i převzaté skladby.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru