Krásy Českého Švýcarska i Lužických Hor představí veletrh cestovního ruchu
Jetřichovické vyhlídky v Českém Švýcarsku. Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Co se chystá

Česká Kamenice - V únoru proběhne v České Kamenici 2. ročník speciálního veletrhu cestovního ruchu zaměřeného na oblast Českého Švýcarska a Lužických hor. Smyslem veletrhu je propojit subjekty působící v cestovním ruchu, navázat kontakty, vyměnit zkušenosti a informace z turismu na území Lužických hor a Českého Švýcarska.

„České Švýcarsko je mezi místními i zahraničními turisty známé jako překrásná a atraktivní destinace, Lužické hory jsou zatím trochu neobjeveným šperkem, který si ale určitě zaslouží více pozornosti. Společný veletrh je skvělou příležitostí předat si zkušenosti, ukázat si místní speciality a představit nabídku obou destinací na prahu turistické sezóny 2020,“ řekl Zdeněk Matouš, náměstek hejtmana pro cestovní ruch, který nad veletrhem převzal záštitu.

2201dckz2

Cyklisté v Lužických horách. Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Akce se koná ve čtvrtek 6. února od 8:30 v Domě kultury v České Kamenici. Kromě novinek z obou stran české a německé hranice Českého a Saského Švýcarska a z Lužických a Žitavských hor zazní také informace ze Správy národního parku. Představí se hostitelské město Česká Kamenice. Návštěvníci se mohou těšit na povídání fotografa Václava Sojky o tom, jak vznikají ikonické fotografie Českého Švýcarska. Na veletrhu se také představí Křišťálové údolí nebo nově vznikající projekt Hřebenovka v Českém Švýcarsku. Kromě zajímavých přednášek zde dostanou prostor organizace a jednotlivci působící v cestovním ruchu formou bloku krátkých prezentací, na stáncích proběhnou prezentace místních produktů a ochutnávky.

Akci připravily destinační agentury České Švýcarsko a Lužické hory.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru