Děčín zažije první čtyřiadvacetihodinový lezecký závod
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - První čtyřiadvacetihodinový nonstop závod HOTROCK VIA FERRATA CHALLENGE 2019 se bude konat v Děčíně. Jedná se o vůbec první ročník závodu svého druhu na světě. Jeho cílem je vylézt za 24 hodin co nejvíce ferrat. Hodnotí se počet vylezených cest s jejich obtížností. Startovat je možné buď jako jednotlivec, nebo ve dvoučlenném či čtyřčlenném týmu.

Via ferratový závod odstartuje v pátek 27. 9. 2019 v 19 hodin a jeho konec bude o den později v sobotu 28. 9. v sedm večer. Po vyhlášení výsledků bude následovat after party. V případě nepříznivého počasí se akce přesune na 4. až 5. října.

Zaregistrovat se do této jedinečné výzvy můžete na webu www.viaferrata-challenge.com, kde najdete i propozice závodu. Pozor, on-line registrace je možná do 25. září a kapacita účastníků je omezená.

Informace pro pro ostatní uživatele via ferraty

Během 24 hodin, kdy bude probíhat závod, bude uzavřeno a vyhrazeno pouze pro závodníky deset via ferrat. Pro veřejnost budou přístupné pouze tyto via ferraty: 11 – Dráteník, 12 – Vzdušný balet, 13 – Memento HTW 14 – Rock Empire a 15 – Pivovarská. Jako nástupová trasa bude volně otevřená cesta úplně vlevo (při pohledu čelem na skalní útvar).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru