Slavnostní rozsvícení vánočního stromku se letos nově bude konat na náměstí E. Beneše
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Co se chystá

Varnsdorf - Město Varnsdorf srdečně zve na rozsvícení vánočního stromu, které se letos koná první adventní neděli 2. prosince na náměstí E. Beneše. Oblíbený advent se blíží mílovými kroky.

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu se nově uskuteční na náměstí E. Beneše. A to 2. prosince od 17:40 hodin. Program zahájí o dvě a půl hodiny dříve adventní trh a dílny pro děti. Těšit se můžete na Ježíškovu poštovnu, dětské dílničky, jmelí, adventní věnce a mnoho dalšího. Varnsdorf tak bude mít vlastně vánoční stromy dva. Původní strom v parku před Městským centrem kultury a vzdělávání zůstane i nadále, nově ale přibude strom v prostoru vedle náměstí.

Od 15 hodin nabídne Městské divadlo Varnsdorf vánoční pohádku pro děti Hlídali jsme Ježíška. Vstupné je 60 korun. Milovníci dobré hudby se mohou těšit na koncert kapely Zuzana Lapčíková Band. Před samotným rozsvícením vánočního stromu se slova ujmou zástupci města, kteří pak společně s návštěvníky rozsvítí vánoční strom. Následně se můžete těšit na troubení z věže starokatolického kostela.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru