Nenechte si ujít basketbalový večer! Utkání proti Teplicím završí promítání Zlatého podrazu
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Co se chystá

Varnsdorf - Basketbalový večer ve Varnsdorfu nabídne zápas mužů TJ Slovan Varnsdorf a následné promítání filmové novinky Zlatý podraz.

Film Zlatý podraz má premiéru už ve čtvrtek 25. října, ve Varnsdorfu pak o dva dny později v Centru Panorama od 20 hodin. Město chce při příležitosti výročí 100 let republiky a 70 let varnsdorfského basketbalu pozvat k tomuto tématu všechny příznivce na utkání mužů od 18:00 hodin do sportovní haly, a také na druhou část večera do Centra Panorama Varnsdorf, jíž bude právě premiéra filmu Zlatý podraz.

Nejočekávanější český snímek letošního roku o lásce, přátelství, naději režíroval držitel českých lvů Radim Špaček. Film vypráví pravdivý příběh československých basketbalistů, kteří senzačně vyhráli ME v Ženevě v roce 1946. Na své cestě za dalšími úspěchy však museli čelit velkým životním nástrahám. Vždy ale věřili v přátelství, tým a fair play. Je to velký příběh. Myslíme si, že na Zlatý podraz může vyrazit celá rodina.

Od začátku byl snímek zamýšlen i jako dárek pro ty, kdo mají rádi sport, a hold těm, kteří v basketu i dalších sportech dělali čest republice. I proto ve filmu přijali role třeba Jirka Welsch a Tomáš Satoranský, skvělí basketbalisté současnosti. V hlavních rolích se představí Filip Březina, Zdeněk Piškula, Patrycja Volny, Alena Mihulová, Simona Lewandowská, Stanislav Majer a Jan Hartl. Zdeněk Piškula i další herci chodí hrát basket i dál, přirostl jim k srdci. Při natáčení se vytvořila skvělá parta. Filmu dala vše. Tvůrci filmu už získali přes 30 českých lvů.

Informace pro trenéry a rodiče: Oficiální přístupnost je na film je od 12 let. V doprovodu dospělých je po zvážení možné vzít i mladší děti. Film neobsahuje žádné explicitní sexuální scény, přístupnost od 12 let bez doprovodu je kvůli ztvárnění hrdinské smrti prvního trenéra Jaroslava Valenty, šéfa YMCA, který padl v odboji proti nacistům.

Autoři: Basket Varnsdorf a ČBF, společně s tvůrci filmu

2610basket2

Zdroj: www.varnsdorf.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru