Na začátku října se bude konat podzimní výcvikový kurz pro psy
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - Výcvikový kurz bude probíhat pod vedením Jiřího Haleše, figuranta a výcvikáře služebních psů pro civilní a ozbrojené složky. Se psy úspěšně složil přes 60 zkoušek z výkonu, včetně těch nejvyšších.

Registrace proveďte na útulkový email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejpozději však do 4.10.2018. Počet míst je omezený! Po registraci budou všichni rozděleni do skupin a včas seznámeni, kdy a jak budou hodiny probíhat. Do registrace uveďte své jméno, příjmení, plemeno a věk zvířete, včetně telefonního kontaktu na sebe.

Podmínky pro přijetí:

  • Na první hodinu platný očkovací průkaz s kompletní vakcinací (neprošlou). Bez očkovacího průkazu nebude účastník do kurzu zařazen.
  • Pes zdravý, bez průjmu, zvracení, kašle, odblešený a odčervený
  • Pes bude mít pevný obojek a pevné vodítko. Pokud je nezvladatelný a agresivní, samozřejmostí je pevný náhubek.
  • Samozřejmostí jsou pamlsky jako odměna pro pejsky!
  • Kurz je určen pro zájemce, kteří chtějí mít ovladatelného psa. Při neomluvené absenci bude účastník z kurzu vyřazen.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru