Nenechte si ujít: Do Děčína se opět chystá Mezinárodní Den architektury, loni měl velký úspěch
Zdroj: www.mmdecin.cz
Co se chystá

Děčín - Mezinárodní Den architektury se v loňském roce setkal s obrovským úspěchem. V Děčíně se akcí spojených s Dnem architektury zúčastnily stovky lidí. Letos zavítá do Děčína znovu, na zajímavý program se můžete těšit každý den od pátku 28. záři do úterý 2. října.

Festival zdarma nabízí přednášky a originální procházky s odborníky a historiky architektury po zajímavých místech měst. V letošním roce se tak budou zájemci moci setkat s městským architektem Ondřejem Benešem, který bude prezentovat své práce a ukáže koncepty nábřeží. Oblastní muzeum připravilo tematickou prohlídku 100 let československých plavidel a plavby. Podívat se můžete na nejlepší návrh architektonické soutěže propojení pro pěší a cyklisty podél železničního mostu.

O historii Tyršova mostu bude hovořit archivář Otto Chmelík. Vyrazit na piknik s archiváři a architekty bude možné na Mariánskou louku. Malý výčet z bohatého programu ukazuje, že Den architektury bude stát za návštěvu. Festival navazuje na sedm předchozích ročníků a ukazuje tak zájem o kvalitu architektury a vztah obyvatel k místu, kde žijí. Program najdete zde: https://www.denarchitektury.cz/program/?action=search_events&city=D%C4%9B%C4%8D%C3%ADn 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru