Zajímá vás zdravý životní styl? V Mostě se už v květnu koná Superfestival zdraví
Superfestival zdraví v Mostě. Foto: archiv pořadatele
Co se chystá

Most - Ochutnávky, novinky i přednášky a navíc bohatý program pro celou rodinu. To je Superfestival zdraví, který se koná v sobotu 19. května 2018 od 10 hodin v Oblastním muzeu v Mostě.

Tu nejvýznamnější událost v oboru zdravého životního stylu chystá už podruhé společnost Superpotravina, jeden z největších e-shopů se zdravou výživou v Čechách i na Slovensku a kamennou prodejnou v Mostě. „Pozvali jsme všechny jedničky na trhu se zdravými produkty, ale Superfestival zdraví zdaleka není jen o jídle.“ uvádí ředitelka festivalu Alena Saladiaková. „Návštěvníci se mohou těšit taky na přírodní kosmetiku, farmářské výrobky, sportovní kluby, neziskové organizace šířící osvětu v oblasti zdraví nebo kavárny.“

Celkem festival nabídne více než 60 vystavovatelů z různých koutů republiky. Není však určený jen vyznavačům zdravého životního stylu, ale i široké veřejnosti, dětem a seniorům. „Pro děti připravujeme rozšířenou hrací zónu plnou soutěží, ukázek sportů nebo malování na pohankové polštářky. Nebudou chybět ani balónky a tvořivé dílničky. Tato herní zóna bude oproti ročníku 2017 až dvakrát větší.“ doplňuje Alena a dodává: „Pro letošní rok se festival přesouvá z hlavní budovy do zahrady a přilehlého velkého sálu Oblastního muzea, takže už žádné schody a stísněné prostory, Superfestival bude bezbariérový a přístupnější i pro rodiny s kočárky. Opět jsme také zajistili posílení autobusové linky č. 20 po celý den se zastávkou Muzeum.“

Těšit se můžete na velké a známé značky jako Allnature, Matcha Tea, Alpro nebo mostecké jedničky Lagarto a Sýrárnu naproti Centralu. Nebudou chybět ani dva stánky Superpotraviny plné top produktů za akční ceny. Ve velkém sále navíc přivítáme našeho největšího vystavovatele – mosteckou posilovnu Bulldog Gym. U jejich stánku bude pro návštěvníky připravena soutěž ve veslování na posilovacích strojích o ceny v hodnotě 30 000 Kč. Kompletní seznam vystavovatelů najdete ZDE.

0205festivalzdravi1

Na Superfestivalu zdraví nebudou chybět ani zajímavé přednášky, které budou zdarma probíhat ve velkém párty stanu na nádvoří zahrady muzea. Celý program, ve kterém nechybí řada zajímavých hostů a odborníků, zveřejníme už v příštím týdnu.

Organizátoři jsou připraveni i na nepřízeň počasí. „Počasí určitě vyjde na jedničku stejně jako loni, ale kdyby náhodou ne, prostory zahrady včetně dětské zóny budou v případě nevydařeného počasí zastřešeny velkými stany, takže ani případný déšť nesmí návštěvníky odradit.“

Vstupenky na Superfestival zdraví můžete pořídit za zvýhodněnou cenu 50 Kč v předprodeji online na GoOut.cz, každý všední den od 8 do 17 hodin v kamenné prodejně Superpotravina v Růžové ulici v Mostě (budova firmy Softex) nebo od pondělí do pátku od 7.30 do 22 hodin v Bulldog Gym (K. H. Máchy 344, Most). „Pokud to kapacita muzea dovolí, vstupenku koupíte i na místě za 70 Kč. Vzhledem k loňskému enormnímu zájmu o festival však doporučuji zakoupit vstupenku co nejdříve,“ uzavírá Saladiaková.

Novinky z festivalu můžete sledovat na www.superfestival.cz nebo na Facebooku Superfestival zdraví.

Hlavními partnery akce jsou Statutární město Most, Softex NCP s.r.o. a Maggie´s eventová agentura.

Mediálními partnery jsou e-deniky.cz, Hitrádio FM, Krušnohor a Tipko.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru