Víkendové pobyty plné dobrodružství: Pošlete děti za včelkami do Májina údolí
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Co se chystá

Májino údolí - Město Varnsdorf na svém webu informuje o víkendových pobytech plných dobrodružství, zábavy a poznání. A to pro děti ve věku od 9 do 12 let, které mají zájem o přírodu a včely. Konat se budou v Májině údolí (okres Plzeň - sever).

Připraveny jsou dva termíny:
18. – 19. srpna (příjezd dětí 17. 8. odpoledne)
25. – 26. srpna (příjezd dětí 24. 8. odpoledne)

Akce pořádá Spolek pro rozvoj včelařství MÁJA s podporou Ministerstva zemědělství, proto jsou pobyty pro děti včetně stravy zdarma. Děti můžete přihlásit e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případné otázky můžete i zavolat na mobil 731 440 599. Kontaktní osobou je ředitelka spolku Radka Ingrová.

Jestliže mají Vaše děti o takový pobyt zájem, s přihlášením příliš neváhejte, kapacita pobytů je omezená. Více informací na www.majabee.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru