Foto: město Chodov
Výlety

Chodov -  Zbraň Arnolda Schwarzeneggera z filmu Likvidátor, šíp Robina Hooda v podání Russella Crowea nebo čepice Sylvestera Stalloneho, který v akčním sci-fi z budoucnosti Demolition man hrál drsného policistu, si mohou už příští týden prohlédnout návštěvníci chodovské Galerie u Vavřince. Ve středu 6. března v 17 hodin tam totiž začíná ojedinělá výstava Zlaté poklady filmového Hollywoodu.

V Chodově tak bude k vidění výstava zapůjčená do Česka přímo z Hollywood Studios Los Angeles Ltd. Expozice představí originální filmové rekvizity s nimiž natáčely své filmy ty nejslavnější hollywoodské hvězdy.

Kromě výše uvedeného nabídne expozice rekvizity z filmů Trója, Mumie se vrací, Láska nebeská, Poslední samuraj, E. T. Mimozemšťan, Karlík a továrna na čokoládu a řady dalších.

Výstava potrvá do 9. 4. 2024, výstavní dny jsou úterý a čtvrtek od 14 - 17 hodin. Vstup je zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru