TIP NA VÝLET: Svezte se o státním svátku Podkrušnohorským motoráčkem
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Výlety

Telnice - Ústecký kraj pořádá ve čtvrtek 28. září od 10 do 16 hodin akci na podporu Kozí dráhy na nádraží v Telnici, kam bude jezdit Podkrušnohorský motoráček T11. Ve vlaku budou herci Divadla v Pytli bavit vtipnými scénkami. Vezměte rodinu, přátelé nebo partnery a pojďte si užít poslední slunečné dny.

Turistickou linku T11 Dopravy Ústeckého kraje znají cestující spíše jako Kozí dráhu, která momentálně končí na nádraží v Telnici. Právě tady se ve čtvrtek 28. září 2023 od 10 do 16 hodin uskuteční akce pro malé i velké nadšence.

Linka T11 bude jezdit dle zvláštního jízdního řádu, aby stihla přivézt co nejvíce cestujících. Ve vlaku vám budou herci Divadla V Pytli krátit cestu vtipnými scénkami a jejich představení bude pokračovat i na Telnickém nádraží.

Na nádraží v Telnici budou dále i informační stánky, zelený DÚKmobil, vojáci z Bitvy u Chlumce s ukázkou bojové techniky a živými koníky, hry pro děti a občerstvení – domácí klobásky, párek v rohlíku, nápoje apod.

Děti, které přijedou na akci v kostýmu s železniční tématikou, dostanou ve stánku Ústeckého kraje malou odměnu. Připravte si tedy píšťalky, nasaďte čepice a přijeďte s malým železničářem na Telnici.

2509kdrhkz2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru