Foto: MM Děčín
Děčín
Děčín - Byl dosažen III. stupeň povodňové aktivity. Na čidle ČHMÚ Ústí n. L. je aktuální stav hladiny 600 cm (26. 12. 2023 08:50:09). Prognóza: na dolním Labi se očekává plochá kulminace v profilu Ústí nad Labem na úrovni cca 680 cm pravděpodobně od úterního odpoledne do středeční noci.
Městská knihovna a infocentrum jsou do odvolání uzavřeny. Vyklízí se suterén, zavírá se voda, zpětná klapka na kanalizaci a elektřina.
 
Uzavřené komunikace: podjezd pod Tyršovým mostem, silnice do Dolního Žlebu, podjezd v ul. Krokova u Libverdy – omezení veřejné dopravy – změna zastávek, Staroměstské nábřeží, ulice Vodní v Děčíně V-Rozbělesy – od zimního přístavu, Labské nábřeží – od ul. Drážďanské (hasičská zbrojnice v Horním Žlebu) až k viaduktu u železničního mostu, cyklostezka směrem do Žlebu.
 
Protipovodňové zdi: jedna stěna je postavena pod Parolodí, a další záporová stěna je u restaurace U Přístavu. U Parolodi hasiči odčerpávají vodu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru