Některé komunikace jsou již neprůjezdné, například viadukt u Libverdy (na snímku).
Děčín

Děčín - Město se připravuje na uzavření komunikace směrem do Žlebu. K uzavření komunikace dojde, pokud hladina Labe dosáhne 600 až 630 cm. Podle prognózy tato situace nastane během několika hodin. Strážníci o této možnosti informují tamní obyvatele. Respektujte dopravní značení, pokyny strážníků, policistů a hasičů. Prosíme, abyste nekomplikovali práci lidem, kteří jsou do prací kolem povodní zapojení. Úsek od Tyršova mostu směrem na Jalůvčí se uzavírat nebude.

Dopravní podnik v současné době zjišťuje, které autobusové zastávky je možné obsluhovat a které ne. Budou označeny, některé čeká přemístění. Z důvodu uzavřeného viaduktu u Libverdy je linka č. 204 vedena po objízdné trase, a to po Benešovské ul. Zastávky Kolonie a Karned nejsou obsluhovány. Některé komunikace jsou již neprůjezdné, například viadukt u Libverdy. 

Kvůli zvýšené hladině Labe došlo k uzavření podjezdu k Četransu v Malšovicích. Informační linky městské policie 24 hodin denně: 412 516 516, 412 593 183, 604 294 673.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru