Knihu Ludvíka Losose můžete pořídit v Knihkupectví L N na Masarykově třídě, nebo si ji objednat telefonicky
Zajímavosti

Teplice / Most – Pro všechny příznivce železnice máme skvělou zprávu. Vyšla dlouho očekávaná kniha Ludvíka Losose Ústecko-teplická dráha. Autorovi, který na publikaci pracoval od 50. let minulého století, se za dobu bádání podařilo získat ohromné množství dosud nepublikovaných, ale i zcela nových informací. Kniha tak přináší zásadní a ucelený přehled o jedné z nejvýznamnějších a také nejbohatších železničních společností Rakouska-Uherska.

Publikace Ústecko-teplická dráha vyšla v roce, kdy její autor, který pracoval v letech 1954-1961 jako ředitel mosteckého muzea, slaví 90. narozeniny. Současně vychází v roce stého výročí převzetí Ústecko-teplické dráhy československým státem. Zájemci najdou knihu v Knihkupectví L N na Masarykově třídě v Teplicích. Objednat si ji mohou též telefonicky na čísle 417 537 370. Bude také k dispozici na křtu knihy, který se uskuteční v úterý 12. prosince, od 17 hodin v Oblastním muzeu a galerii v Mostě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru