Atletický stadion v Děčíně rozhýbaly hasičské závody
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Děčín - O víkendu proběhlo v Děčíně třetí kolo hasičského STIMAX CUPu aneb závodu v běhu na 60 a 100 metrů s překážkami. Předchozí se konaly v Ústí nad Labem a Meziboří. Hlavním cílem závodu je přitáhnout děti a mládež k hasičskému sportu a připravovat je na možnou budoucí kariéru u složek integrovaného záchranného systému. Akci slavnostně zahájil hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller.

Seriál je určen pro jednotlivce, členy sborů dobrovolných hasičů, v kategoriích mladší a starší žáci, dorost, muži a ženy do 100 let. STIMAX CUP je jednou ze tří hlavních hasičských soutěží, které se konají v Ústeckém kraji. Závody pořádá Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústeckého kraje spolu s prodejnou hasičského vybavení STIMAX International, s.r.o. Akci finančně podpořil Ústecký kraj.

„Podpora profesionálních i dobrovolných hasičů, včetně jejich akcí je pro Ústecký kraj zásadní. Stejně tak podpora hasičských kroužků, které jsou nejen skvělé pro rozvoj pohybových dovedností, ale děti se v nich také učí, jak předcházet krizových situacím nebo jak v nich jednat. Jsou proto skvělým způsobem trávení volného času,“ řekl hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller, který nad akcí převzal záštitu.

Závěrečné kolo závodu se bude konat v 30. září v Chomutově. Sportovci úspěšní ve STIMAX CUP postupují ve svých disciplínách na mistrovství České republiky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru