OBRAZEM: U jezera Most přibylo hned několik novinek. Jaké to jsou?
Ukotvování vstupu do vody pro handicapované. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - V prostoru hlavních pláží u jezera Most je několik novinek. Přivítají je pěší návštěvníci, cyklisté i handicapovaní.

Na jednom z mol bylo včera nainstalováno šikmé schodišťove zařízení, které umožní imobilním lidem lepší přístup do vody. Jde o schody s upravenou a zakulacenou hranou a mírným sklonem, po kterých se handicapovaní dostanou snadněji do vody i z ní, a to i z vozíku.

Pro cyklisty jsou kousek pod občersvením nové stojany na kola. Podél pláže a chodníku od parkoviště je dvacítka laviček, po kterých lidé tolik volali.

Na několika desítkách míst jsou rovněž nové odpadkové koše. Do nich lze házet jak běžný směsný odpad, tak plasty do samostatné přihrádky.

Foto

edeniky 2527

edeniky 2528

edeniky 2529

Novinky u jezera Most. Foto: Oldřich Hájek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru