Nebe u rybníka pod Křížovým vrchem se v sobotu zbarvilo duhovými barvami draků
Zdroj: www.mestosluknov.cz
Zajímavosti

Šluknov - Nebe u rybníka pod Křížovým vrchem se v sobotu 12. října zbarvilo duhovými barvami krásných draků. Nad hlavami jich létalo více než čtyřicet, někteří i do výšky přes 200 metrů, a pohled to byl úchvatný.

Malými dárky byli oceněni nejen draci, kteří létali nejvýše, nebo nejdéle, jejich styl a ladnost létání, ale také všechny děti, které s rodiči i prarodiči své barevné draky pouštěli. A že bylo na co se dívat – na nebi se vznášeli draci všemožných tvarů i barev, z domova i z dalekého Thajska, draci malí i velcí, orli, ale i netopýr, krtek či chobotnice.

Závěrečné opékání buřtíků už bylo jen tou správnou tečkou za krásným odpolednem. Počasí „na draky“ opravdu přálo a pod širým nebem i skvěle chutnalo. Tak zase za rok – na další drakiádě!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru