Pohádkové postavičky přilákaly do zoo tisícovku návštěvníků!
Foto: Zoo Děčín
Zajímavosti

Děčín - Křemílek a Vochomůrka, Mach a Šebestová, anebo Červená Karkulka… Tak to je jen malý výčet pohádkových postaviček, které v sobotu 24. srpna ovládly děčínskou zoologickou zahradu.

Konala se tu již tradiční akce, kterou se zoo každoročně loučí s prázdninami, aby tak dětem zpříjemnila přechod ke školním povinnostem. Na stezce na téma z pohádky do pohádky čekalo na děti spoustu zapeklitých úkolů. „U Červené Karkulky například plnily vlkovi břicho kamením, s Malou čarodějnicí si zalétaly na koštěti, s Rumcajsem a Mankou střílely žaludy. Kdo splnil všechny úkoly, toho na konci trasy čekala odměna u královny z pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků,“ popsala mluvčí zoo Alena Houšková. Akci si užilo více než tisíc návštěvníků.

Dalšími akcemi, které zoo v nejbližší době chystá je například Ptačí podzim, který po celé září nabídne školákům slevu na výukový program, zoo se připojí i k tzv. Evropskému týdnu recyklace baterií (9. – 15. 9.) a chystá také Den adoptivních rodičů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru