V neděli se slavnostně otevřelo Rákosníčkovo hřiště
Zdroj: www.ceska-kamenice.cz
Zajímavosti

Česká Kamenice - Česká Kamenice se v neděli 16. června rozrostla o Rákosníčkovo hřiště. Nové dětské hřiště, které postavila společnost Lidl, stojí v ulici Palackého.

Lokalita přitom nebyla vybrána náhodně. Hřiště je umístěno v blízkosti základní školy. Nedělního otevření, v jehož průběhu nechybělo slavnostní přestřižení pásky, se zúčastnily desítky návštěvníků. Hřiště v hodnotě 1,5 milionu korun prošlo na úvod zátěžovou zkouškou, když si natěšené děti vyzkoušely nové houpačky a prolézačky s motivem Rákosníčka. K tomu si zasoutěžily a mohly také tvořit. Velké i malé návštěvníky bavil bohatý program včetně vystoupení Michala z Kouzelné školky a divadelního souboru Scéna.

1806hriste1

Zdroj: www.ceska-kamenice.cz

Společnost Lidl staví Rákosníčkova hřiště již osmým rokem. V České Kamenici se otevřelo letošní páté a celkově již 94. hřiště. Město jej získalo díky hlasování. Ve své kategorii obdrželo 21 916 hlasů, a po zásluze se dočkalo nového hřiště. Při otevření byla znát spokojenost jak ze strany rodičů, tak i vedení města.

1806hriste3

Zdroj: www.ceska-kamenice.cz

Dalších 6 hřišť bude otevřeno v průběhu letošního roku, čímž bude úspěšný projekt završen. Na jeho začátku se společnost Lidl spojila s autorem oblíbené kreslené postavičky Zdeňkem Smetanou, který byl nápadem nadšen a podpořil ho. Dětská hřiště se symbolem Rákosníčka jsou určena zejména dětem předškolního věku a nabízí jim k hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, a nechybí ani kolotoč a houpačky. Na oplocené hřiště se vešel i domeček, své místo tu mají i lavičky a zpevněná plocha pro kočárky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru