Rádi fotíte na toulkách Dolním Poohřím? Zúročte své povedené snímky ve fotosoutěži
Rybářská loď na břehu Nechranické přehrady. vítězný snímek 4. ročníku soutěže v roce 2018, autor Martin Matajzík
Zajímavosti

Ústecký kraj - Touláte se Dolním Poohřím a přitom rádi fotíte? Pošlete své povedené snímky do fotosoutěže Poohří vaším objektivem. Vyhlásila ji Destinační agentura Dolní Poohří a potrvá až do podzimu letošního roku. Pokud bude ten váš snímek mezi nejpovedenějšími, objeví se na kalendářích pro rok 2020. Na účastníky čekají i další ceny.

Soutěž je otevřena pro každého, pro profesionální fotografy, ale i amatéry, či děti, pro něž je vyhlášena samostatná kategorie. Čas na poslání fotografií vyprší 31. října, poté je vyhodnotí komise. „Soutěž jsme letos vyhlásili o měsíc dříve, už od prvního dubna, aby fotografové stihli i krásné jarní období,“ říká ředitel Destinační agentury Dolní Poohří Bc. Lukáš Pichlík. Tématicky fotografie téměř nemají omezení, mohou zachycovat krajinu a řeku Ohři, zdejší historii a památky, přírodu či Cyklostezku Ohři.

Fotosoutěž Poohří vaším objektivem běží již pátým rokem. Vloni své snímky přihlásilo 19 dospělých fotografů a dvě děti, celkem dorazilo 179 soutěžních fotografií. Absolutním vítězem se stal Martin Matajzík s fotografií Rybářská loď na Nechranické přehradě.

Na fotografy čekají hodnotné věcné ceny. Jejich snímky se pak objeví na stolním kalendáři pro rok 2020 a dalších propagačních materiálech Dolního Poohří. Pravidelně se koná i výstava vybraných fotografií, která putuje po Dolním Poohří. Letos bude její první zastávkou v listopadu město Žatec.

Termín pro zasílání fotografií prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. končí 31. října 2019. Do soutěže jsou přijímány pouze digitální fotografie ve formátu jpg s maximální velikostí 5 MB a minimálním rozlišením 2480 x 1748 px. K fotografii nezapomeňte připojit kontaktní údaje a ideálně i stručný popis místa.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru