ČR – Hezké fotky, exkluzivní obsah neopakující se na našich webových zpravodajských stránkách. K tomu občas něco ze zákulisí a užitečné informace, které zde uvidíte jako první. Takový je náš účet na Instagramu.

Na této populární sociální síti jsme překonali první tisícovku sledujících. Děkujeme.

Na našem Instagramu – přidat ke sledování se můžete na tomto odkazu – se zaměřujeme hlavně na postování snímků z našeho cestování po Ústeckém kraji. Chceme ukázat, že je u nás krásně, když se umíte podívat tím správným okem, ehm objektivem. Ale pokud vyrazíme i někam dál a líbí se nám tam, tak to taky cvakneme.

A i když i na Instagram nahráváme tu a tam videa, náš hlavní videoobsah máme na Youtube – k více než patnácti stovkám odběratelů se můžete přidat zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru