Ing. Alexandr Dudek, MBA, a prim. MUDr. Peter Kraus. Foto: Krajská zdravotní
Děčín

Děčín - K sebevzdělávání zdravotníků poslouží dar, který Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Děčín získalo od děčínského patriota. Majitel spedice a rejdařství pro nákladní říční dopravu EUREX SHIP, s.r.o., Ing. Alexandr Dudek, MBA, předal primáři oddělení dary v celkové výši sto tisíc korun.

„Jde o dva dary: padesát tisíc korun za mě jako fyzickou osobu a zhruba za stejnou částku bude televizor od firmy. Co mě k tomu vedlo? Jsem děčínský rodák a rád bych nemocnici v Děčíně podpořil. A zároveň i moje manželka tu rodila a byla velmi spokojená. Proto jsem dary směřoval právě k tomuto oddělení,“ řekl Ing. Alexandr Dudek, MBA.

„Velice děkujeme za každou podporu. A v případě tohoto donátora jde o podporu opakovanou, protože jsme od něj již získali chladničky pro bufetové snídaně. Televizor využijeme v rámci našeho týmu především pro přednáškovou činnost a vzdělávání. Padesátitisícový finanční dar půjde na zlepšení komfortu maminek,“ sdělil MUDr. Peter Kraus, primář Gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Děčín.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru