Ilustrační foto
Děčín

Rumburk - Minulý pátek 5. dubna, krátce po 2. hodině ráno zaregistrovali policisté v Rumburku průjezd motorkáře. Muž jel na motocyklu tovární značky Yamaha. Rumburští policisté jej v ulici Sukova zastavili a zkontrolovali. Provedenou lustrací zjistili, že 39letý muž jel na motocyklu, na kterém byly umístěny státní poznávací značky vedené v pátrání.

Navíc policisté lustrací zjistili, že muž neměl na motorce co dělat, protože má vysloven platný zákaz řízení všech motorových vozidel, a to až do prosince 2025.

"Policisté muži zakázali další jízdu a následně mu v režimu zkráceného přípravného řízení sdělili podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. SPZ a samotný motocykl policisté zajistili, neboť muž nedokázal doložit jeho původ a nyní prošetřujjí, zda-li nepochází z jiné trestné činnosti," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru