Foto, zdroj: Jiří Pokorný
Děčín

Děčín, Bynov - K vážnému úrazu po pádu z kola došlo ve středu 10. dubna večer v lese mezi částí Bynov a Horní Oldřichov. Vzhledem k tomu, že se jednalo o těžko přístupný terén, tak na místo vzlétl záchranářský vrtulník z Ústí nad Labem.

Záchranáři se ke zraněnému dostali slaněním přímo z vrtulníku, provedli potřebné ošetření a v podvěsu pod strojem ho přepravili na dostupnější místo, kde ho naložili dovnitř a transportovali do ústecké nemocnice.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že cyklistu s podezřením na vážné zranění záchranáři letecky přepravili do ústeckého traumacentra.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru