Foto: Město Děčín
Děčín

Děčín - Během jara by měla Severočeská vodárenská společnost zahájit rekonstrukci vodovodu a kanalizace na Litoměřické ulici na Starém Městě. Pracovat se bude po etapách, v místě prací nebude možné projet.

V úterý dopoledne proto proběhla v této lokalitě zkouška průjezdnosti, a to za účasti dopravní policie, městské policie, dopravního podniku, pracovníků ČVUT Děčín a zástupců města Děčín.

„Přestože se nejedné o investiční akci města, musíme se na ni dobře připravit. Zkoušku průjezdnosti jsme udělali zejména proto, abychom otestovali možnosti, kudy bude jezdit místní nákladní doprava, která zajišťuje zásobování firem a obchodů, “ uvedl náměstek primátor Ondřej Smíšek (Náš Děčín).

Testoval se průjezd kamionu a autobusu MAD. Kamion postupně projel ulicemi Roudnická, Zelená, Růžová, Březová a po otočení na kruhovém objezdu u benzinové stanice ulicí Oblouková. Autobus projel ulicí Oblouková tam a zpět – vždy přes křižovatku s Březovou ulicí.

Od konce května do konce června byl měly proběhnout první práce v Rytířské ulici. Začátek prací v Litoměřické ulici je v plánu od začátku prázdnin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru